Home / Ik begin!

Ik begin!

Digitale signing is voor velen een nieuwe materie. De oneindige mogelijkheden van digitale signing lokken, de onbekendheid met digitale schermen maakt mensen voorzichtig. Een goede begeleiding bij de keuze van het digitale scherm is daarom van groot belang. Daarom schetsen wij voor u nog eens in het kort het proces dat u moet doorlopen om tot een goede keuze te komen.

Leest u ook nog even door onder de button WERKING.

Waar moet u aan denken?
USB of INTERNET ??

Uw digitaal scherm kan via een USB stick worden geprogrammeerd of is benaderbaar via internet.

Bij de internet variant kunt u kiezen uit onze uitgebreide my signage portal software of via eigen software.

Bij de USB variant krijgt u er altijd gratis eenvoudige software erbij.

Bij de speciale my signage portal software heeft u wel een jaarlijkse fee.

TOUCH of NON-TOUCH ??

Wilt u enige interactie op het scherm, dan kiest u voor touch. Onze schermen zijn PCAP touch, dus de allerbeste kwaliteit.

BINNEN OF BUITEN ??

De constructie om weerstand te bieden tegen vocht, de vereiste helderheid om leesbaar te blijven bij (fel) zonlicht, de airco om de kast op temperatuur te houden en een kast die bestand is tegen vandalisme zorgen ervoor dat buitenschermen veel duurder en complexer zijn dan binnen-schermen.

Dus als u de digitale informatie “naar binnen” kan verplaatsen bespaart u veel geld.

WAND OF VRIJSTAAND ??

Voordeel van vrijstaand is dat u kunt verplaatsen naar precies de plek waar de informatie nodig is c.q. de meeste aandacht kan krijgen.

Vrijstaand is natuurlijk wel veel duurder. Wij kunnen een wandscherm ook eventueel monteren op een door ons samengebouwde standaard (dit is veelal goedkoper dan een standaard zuil vanaf de fabriek).

HELDERHEID ??

Een aantal schermen is speciaal gemaakt voor lichte omgevingen, zoals etalages. De meest heldere variant, de Hi Extra, geeft 5 x zoveel cd/m2 meer lichtuitgifte dan een normaal scherm.

Hiermee voorkomt u dus dat het digitale scherm onleesbaar wordt bij zonnig weer.

INTERACTIEF ??

Met bepaalde schermen kunt u interactieve presentaties maken. U”schrijft” op het scherm in de presentatie, het jaarverslag, de omzetgrafieken, etc., en verstuurt die gemakkelijke aan de deelnemers van de sessie

VORMGEVING ??

Wilt u een hippe uitstraling of mag het wat ingetogener zijn ? Dan kiest u voor de Deluxe of de Prof.